Kot že napisano je pri izbiri cvetov bistveno svetovanje, pogovor. Razen, če imate dovolj izkušenj z jemanjem in sami sebe dobro poznate. Moram priznati, da tudi sama kdaj pa kdaj potrebujem ogledalo oziroma posvet, ker nekaterih zadev ne prepoznam pri sebi.
Poleg Bachovih cvetov sem pripravila še mnogo drugih, skupaj jih je okoli 120. Želela sem nasloviti tudi specifične izzive kot so vid, regeneracija celic in tkiv, odpornost, umetniška ustvarjalnost…
Vse cvetne esence so narejene na domačih tleh, kar pomeni, da se zelo lepo uskladijo z našim bitjem, ker “se poznamo”, dobra primerjava je z domačo hrano. Te esence imajo zelo visoko vibracijo, to pomeni, da so prodorne in dolgoročne v svojem delovanju.

Na podlagi pogovora pripravim osebno kombinacijo v eni steklenički, da ni potrebno odpirati malih stekleničk vsake posebej. Mešanica ima moč koncentratov, to pomeni kot bi jemali posamezne cvetove. Po navadi so mešanice narejene iz koncentratov, jaz pa jih delam iz matičnih osnov. Želim povedati da so močne v delovanju, imate jih za približno za mesec dni.
Kombinacija in število kapljic določene esence je prilagojena posamezniku, zato da je delovanje optimalno.
NOVOST je, da preden dodamo cvetne esence v studenčno vodo informiram vodo z esenco vaše duše. Imam ta dar prepoznavanja dušne energije posameznika in lahko okrepimo delovanje mešanice s prav vašim “podpisom”. Za to je potrebno srečanje v živo.
Po navadi se določenih globokih in kompleksnih vedenjskih vzorcev pri sebi ne moremo odrešiti v enem mesecu. Predlagam, da se odločite za tri stopenjsko svetovanje in “tretma”, ki naj traja najmanj tri mesece. Eno svetovanje na mesec. Vmes se cvetna kombinacija zamenja, prilagodi trenutno najšibkejšemu členu osebnosti. Tako je po izkušnjah dosti bolj verjetno, da bomo vztrajali pri na novo pridobljenem.

Možnosti svetovanja

Želite odkriti vzrok vaše težave, bolezni in preobraziti “korenino zla” v pozitivno energijo? Potem Vam lahko pomagam. Ne zagotavljam, da se boste vsi v celoti pozdravili, predvsem je zdravljenje odvisno od Vas. Če sama ne bom kos nalogi, vam bom svetovala koga, ki lahko bolje pomaga. Najučinkovitejša sem pri ozaveščanju in postavljanju korakov za osebnostno rast. Pokličite!

Ozavestim vaše izzve in pomagam do zastavljenega cilja.

120 minut

Srečanje in pogovor v živo

Ozavestiva v čem je izziv in predlagam smer razrešitve, zapišete si vse kar je pomembnega za vas za delo doma, izvedem informiranje vode z vašo dušno energijo oziroma z energijo, ki bi vas v nadaljnjem obdobju najbolj podprla ter dodam med pogovorom določene Bachove cvetne esence (izdelane v Sloveniji). Pri tem svetovanju vam podarim 20 ml osebno narejene mešanice za otroka ali domačo žival.

45 minut

Svetovanje po telefonu

Pogovor poteka približno 45 minut, pogledava kaj je izziv, predlagam smer rešitve in določim Bachove cvetne esence, ki bi vas najbolje podprle v naslednjem mesecu, predhodno informiram studenčno vodo.

30 minut

Svetovanje po telefonu

Pogovor in svetovanje poteka približno 30 minut, da se pogovoriva kje na svoji poti ste, kaj je potrebno utrditi in določiva cvetne esence, ki jim prej informiram studenčno vodo.

Osebno svetovanje

Za dogovor o srečanju oziroma poizvedovanje lahko opravite po telefonu – 040 399 785 ali po elektronski pošti – tannjayrska@gmail.com